Bedrijfspresentatie

Filly Express is een nieuw en fris opgestart koeriersbedrijf dat gevestigd is in de omgeving van Utrecht. Met meerdere beschikbare ervaren koeriers in dienst, zijn we van harte enthousiast om uw goederen van mobiliteit te voorzien. Met oog voor representativiteit en service streven wij graag naar een langdurige samenwerking. Daarom staan wij open voor al uw wensen om zo vlot en soepel mogelijk tot een overeenkomst te komen. Indien u meer wilt weten aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!

 

Bedrijfsomschrijving

 

  • Wij zijn een koeriersbedrijf gestart door jong ondernemer Filmon Hagos. De bedrijfsnaam luidt Filly Express. Familie en vrienden gebruiken vaak Filly als bijnaam en wordt nu gebruikt als bedrijfsnaam.
  • Wij vervoeren allerlei soorten goederen tot een maximum gewicht van 500kg. Zowel door de weeks als in het weekend. Voor vervoer van goederen is buiten de grenzen van Nederland ook geen enkel probleem.
  • Ons bedrijf is gevestigd in Driebergen-rijsenburg te Utrecht. In dit centrale punt van Nederland is voor ons alles goed te bereiken.
  • Al enkele jaren in de branche gewerkt te hebben is de mogelijkheid en de inzicht ontstaan om voor onszelf te beginnen. Daarmee zien we wat er allemaal omgaat in koeriersdiensten. En met die kennis willen wij ons onderscheiden door verbeteringen te bieden op gebied van representativiteit en service.
  • Met een representativiteit doelen wij als een van de weinige door ten alle tijden onze chauffeurs te voorzien van herkenbare bedrijfskleding en een verzorgde uiterlijk. Met optimale service door snelle levering, nette offertes en facturaties voor een soepele en aangename verloop van onze diensten.

Adres

Ons adres:

Esmeijerlaan 13, 3972 GR Driebergen-Rijssenburg

GPS:

52.0469351747, 5.29165394264

Telefoon:
Internet:

-

Offerte aanvragen
Routeplanner

Recensie Verlaten

Prijs
Kwaliteit
Service
Responstijd
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen