Wij van Royal Clean Support bieden graag een toereikende hand bij het schoon houden van de leef- en werkomgeving van onze klanten.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gericht is op de schoonmaakwensen van de klant. We garanderen u hoge kwaliteit schoonmaakdiensten tegen een betaalbare prijs. We zijn betrouwbaar, zeer flexibel en beschikken over gedreven mensen die professioneel en zorgvuldig te werk gaan. Ook streven wij erna om maandelijks met onze klanten te evalueren, zodat wij op de hoogte blijven over de tevredenheid van onze diensten.

Diensten

Reguliere schoonmaak: Wilt u wekelijks hulp bij het schoonmaken van u leef- en werkomgeving? Geen probleem, wij helpen u graag.   Bij reguliere afname komt er wekelijks iemand langs om u te helpen. U bepaalt zelf het aantal uren. Indien u meerdere keren per week schoonmaakhulp wenst te hebben is dit geen enkel probleem.

Periodieke schoonmaak: Wilt u liever 1-2 keer in de maand  gebruik maken van de diensten van Royal Clean Support. Dan kunt u gebruik maken van de periodieke afname. Bij periodieke schoonmaak gaan wij uit van een vast aantal uur per maand.

Flexibele schoonmaak: U kunt ook diensten afnemen wanneer u deze echt nodig heeft. Denk hierbij aan een eind schoonmaak, omdat u gaat verhuizen of schoonmaak na het hebben van een feest. Indien er zich een noodsituatie voordoet en u alsnog gebruik wilt maken van flexibele schoonmaak, schroom dan niet om te bellen. Door onze flexibiliteit zullen wij er alles aan doen om u van dienst te kunnen zijn.

Sectoren

Onze schoonmaakdiensten bieden wij voor de volgende sectoren:

  • Woningen
  • Kantoorpanden
  • Retail
  • Scholen
  • Kinderopvang
  • Recreatie
  • Aanvullende diensten

Staat uw schoonmaakdienst er niet bij? Ook dan kunt u contact opnemen en zullen wij er alles aan doen om u van dienst te kunnen zijn.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Van maandag t/m vrijdag zijn wij van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar op 085-065 47 39. Daarnaast zijn wij dagelijks per mail bereikbaar op info@royalcleansupport.nl.
Voor calamiteiten kunt u ons 24 uur per dag bellen.

Openingstijden

Maandag

08.00 - 17.00

Dinsdag

08.00 - 17.00

Woensdag

08.00 - 17.00

Donderdag

08.00 - 17.00

Vrijdag

08.00 - 17.00

Zaterdag

-

Zondag

-

Offerte aanvragen
Routeplanner

Recensie Verlaten

Prijs
Kwaliteit
Service
Responstijd
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen