Over ons

Streya.nl is een bemiddelingsplatform waarop particulieren en bedrijven geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte kunnen aanvragen bij een aangesloten partij. Deze aangesloten partij profileert zichzelf dan ook met een bedrijfspresentatie op het platform zodat direct bekeken kan worden op welk niveau een beroep op de dienstverlening gedaan kan worden. Streya.nl is opgericht in 2016 en heeft nu al een landelijke dekking van bedrijven in bijna elke branche! Ons doel is om elke aanvraag te voorzien van een vrijblijvende offerte binnen 3 werkdagen, waar dan ook in Nederland!

Kwaliteit

Streya.nl heeft als uitgangspunt alleen te werken met vakmensen! Wilt u zeker weten dat u met een professional te maken heeft bekijk dan de recensies voordat u een opdracht plaatst. Bekijk niet alleen recensies op streya.nl, maar ook op bijvoorbeeld TrustPilot of andere reviewsite’s.

Toekomst

Sinds de start van Streya.nl zijn wij enorm gegroeid! Werkend vanuit Opmeer opereren wij nu al landelijk en zullen medio 2018 verder groeien binnen Europa. Binnen het team werken verschillende mensen met een achtergrond in de bouw en andere branches om ervoor te zorgen dat de aanvragen bekeken kunnen worden of zij voldoen om doorgestuurd te worden naar een aangesloten bedrijf. In de toekomst zullen wij meer specialisten inhuren om ervoor te zorgen dat alle offerte aanvragen op specialistische wijze bekeken kunnen worden.